Tájékoztatás az iskola működéséről

Írta: admin, 2020. szept. 01.
Tájékoztatás az iskola működéséről

 

 

 

Kedves Szülők!

 

Gyermekük egészsége, a tantermi tanítás folyamatos, zavartalan biztosítása érdekében az alábbi szabályok betartására kérjük Önöket:


1.  Iskolánkat kizárólag egészséges, a betegség tüneteitől mentes tanuló látogathatja.

Fertőzés gyanújának felmerülése esetén a tanulót az elkülönítő helyiségbe kísérjük. Ebben az esetben mind a tanuló, mind a kísérő köteles maszkot viselni. Elkülönítés után értesítjük a szülőket, ezért is fontos, hogy a megadott telefonszámaik aktuálisak és elérhetőek legyenek. A tanuló akkor jöhet újra közösségbe, ha erről orvosi igazolást hoz.

 

Amennyiben gyermeküknél betegségre utaló tüneteket észlelnek, akkor az aktuális eljárásrend alapján gondoskodniuk kell gyermekük orvosi vizsgálatáról. A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van.


2. Az intézménybe lépéskor a kézfertőtlenítés kötelező. Minden tanulónál legyen maszk, amelynek használata a közösségi terekben, folyosókon, mellékhelyiségekben, sorban álláskor ajánlott. 

 

3. A reggeli gyülekező jó idő esetén az udvaron, rossz idő esetén az osztálytermekben történik. A szülők gyermekeiket a bejáratig, illetve a kapuig kísérhetik, délután a kijelölt helyen és időpontban várhatják.

 

4. Jó idő esetén az óraközi szüneteket az udvaron töltjük. A tantermekben folyamatos a szellőztetés. 

 

 

5.  Rossz idő estén, a benti szünetekben, a folyosókon csak a szükséges közlekedés történik (másik tanterem, mellékhelyiségek).

Közösségi terekben egyszerre csak annyi tanuló tartózkodhat, hogy betartható lehet a járványügyi előírásban foglalt távolság.

 

6. Saját papírzsebkendőt, kézfertőtlenítőt ajánlott minden tanulónak magával hozni. Az osztálytermekben biztosítjuk a fertőtlenítőszeres kézmosási lehetőséget, a kéztörlés papírtörlővel történik. Tanulóink figyelmét felhívjuk a gyakori kézmosásra.

 

7. Testnevelés óráink a lehetőséghez mérten a szabadban zajlanak.

 

8. A szülők a tanítási időben a járvány ideje alatt nem léphetnek az iskola területére. Indokolt esetben csak az osztályfőnökkel, szaktanárral előre egyeztetett időpontban szájmaszkban tartózkodhatnak az iskolában. Ügyintézésnél kérjük, törekedjenek az elektronikus ügyintézésre.


9. A szülői értekezletek és a fogadóórák rendjéről, módjáról tájékoztatni fogjuk a szülőket a mindenkori előírásoknak megfelelően.

 

10. A járványügyi vészhelyzet idején kialakított és működtetett kommunikációs csatornákat továbbra is megtartjuk és fejlesztjük, hogy az esetleges átállás zökkenőmentesen történhessen meg.

 

 

Együttműködésüket, segítségüket, megértésüket köszönjük.

 

 

 

 

 

 

Diákblog

Gyereknap

Írta: Balázs, 2018. máj. 31.

Hétfőn ünnepeljük a gyereknapot! Minden osztály érdekes programon vesz részt.

Képgalériák

Határtalanul program

dht

Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskola - Fertőszentmiklós

OM: 030670
Székhely: 9444 Fertőszentmiklós, Szent István u. 41-42.
Tel.: 99/544-178, Fax.: 99/544-179
Mobil: +36 20 438 2744
E-mail: fszisk@aplusnet.hu
Igazgató: Szántó Zoltán

Petőházi Tagintézmény

Cím: 9443 Petőháza, Kinizsi P. u. 21.
Tel.: 99/382-091
E-mail: petohaza.iskola@gmail.com
Tagintézmény-vezető:
Sass Andrásné

A projektről

Azonosító száma: NYDOP-5.3.1/2F-2f-2009-0001
Projekt neve: „Változó Világ Tükrében!” A fertőszentmiklósi, mikrotérségi központi feladatokat ellátó általános iskola komplex fejlesztési programja”
Projekt leírás: itt olvasható

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Fertőszentmiklós Város Önkormányzata
9444. Fertőszentmiklós, Szent István u. 19.
Tel: 99-544-510
E-mail: fertoszentmiklos@fertoszentmiklos.hu
Weblap: www.fertoszentmiklos.hu

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft. 1016. Budapest, Gellérthegy utca 30-32. Weblap: www.vati.hu

A weboldalt készítette: